Правила на сайта


"Прогнозата за футбола" или "Footy Forecast" е название на уеб-сайта www.footy-forecast.com, който има за цел предоставянето на информация свързана с предстоящи или завършили футболни двубои, видовете залози и стратегиите за тях.
Общите условия за ползване уеб-сайта на Прогнозата за футбола са задължителни за всички негови посетители. Запознаването с тях е задължително.
Посетителите на сайта се задължават да спазват всички правила, както и да не предприемат действия, които подронват авторитета на Прогнозата за футбола.
Прогнозата за футбола си запазва правото да ограничава или спира напълно достъпа на потребител до услугите, които предлага.
Екипа на Прогнозата за футбола не носи отговорност за верността на публикуваната на сайта информация. Прогнозата за футбола не носи отговорност за посетителите, ползващи информацията на сайта.
Прогнозата за футбола притежава правата върху текстовата и графичната част на сайта и е абсолютно забранено използването на каквито и да е материали от сайта, без писмено съгласие на екипа на Прогнозата за футбола в рамките на закона.
Забележки: Собствениците на Прогнозата за футбола запазват правото си да променят правилата на сайта по всяко едно време. Всички евентуални промени ще бъдат публикувани тук.

Времето в някои футболни градове:
Weather London
Das Wetter Munich
El Tiempo Madrid
Il Meteo Turin