Защо пък "прогнозата за футбола"?

От малък помня, че прогнозата за времето по Канал 1 винаги вървеше точно преди спортните новини. Тогава тези два свята ми се струваха доста различни. Всъщност основната разликата е в това, че първото е предположение за предстоящи събития, а второто е просто резюме на вече случили се неща. В съзнанието ми обаче те останаха неразделно свързани. Така и дойде идеята за този сайт.

Какво предлагаме

Прогнозата за футбола ви предлага информация за най-интересните предстоящи футболни събития и я представя по един свой неповторим начин. Без претенции за непогрешимост, без преструване и фалшива "секретност", без лъжливи обещания. Няма нужда да изпращате SMS-и, да се регистрирате или да предоставяте каквато и да било информация. Ние обобщаваме и представяме известните факти, които са от значение, и на тази основа правим своите предположения. Използваме главите си, а не разчитаме на някаква уж "вътрешна" информация за "договорени" мачове. В някаква степен това и правят метеоролозите

Всъщност, с какво прогнозата за времето е толкова по-различна от прогнозата за мача утре? И двете са предположения, основани на определени известни вече факти. И в двете има елемент на случайност. Можете да им имате доверие в някакви граници. Дали да вземете чадър сутринта решавате вие.


Времето в някои футболни градове:
Weather London
Das Wetter Munich
El Tiempo Madrid
Il Meteo Turin