Ако сте решили да опитате късмета си и да направите някой футболен мач още по-интересен, като заложите на него, то най-добрата услуга в момента безспорно предлагат онлайн букмейкърите. Вече има не едно и две утвърдени имена, на които можем да се доверим без да се притесняваме, че няма да получим парите си обратно. Основната трудност си остава обмяната на пари между букмейкъра и играчите. За щастие днес също така има множество опции, които можем да използваме с нелоши гаранции за сигурността на парите ни.

Основни начини за движение на средства онлайн

Повечето букмейкъри предлагат опцията Visa/MasterCard, чрез която можете да платите директно с дебитна или кредитна карта - обикновените Visa Electron, толкова разпространени у нас, са подходящи за депозити онлайн. Обикновено няма проблеми и с изплащането на евентуални печалби обратно на Visa картата, с която сте депозирали. Не се учудвайте, ако букмейкърът поиска да изпратите копия от лични документи и от картата, която сте ползвали - това е стандартна процедура и всички прилични сайтове го правят. Може да ви се струва опасно за личните ви данни, но това е риск, който всеки сам решава дали да поеме.

Ако не желаете да споделяте никакви данни за кредитната/дебитната си карта с различните букмейкъри, то може да се възползване от онлайн портфейл (wallet). Най-често ще можете да депозирате пари на портфейла си все така с карта, но предимството тук е, че споделяте данните на картата само с един сайт (wallet-a), а не с 3-4 букмейкъра. Освен това трябва да се отчете, че при всеки депозит с карта банката ще ви взема определена такса. При използването нa online wallet такса ви се удържа само при местене на пари между wallet-a към банката ви, докато таксите за депозитите и тегленията към/от букмейкърите обикновено се покриват от съответния букмейкър.

Най-популярни към момента у нас са Skrill и Neteller, като почти всички букмейкъри приемат депозити и изплащат печалби с тези онлайн портфейли. Много от букмейкърите предлагащи услугите си в България имат също така възможност за депозит с българската платежна опция ePay. Ако се спрете на нея, имайте предвид, че най-често след това не може да се направи теглене към ePay акаунт. Тогава единствената опция да получите средства от букмейкъра е банковият превод.


Времето в някои футболни градове:
Weather London
Das Wetter Munich
El Tiempo Madrid
Il Meteo Turin