Гласят Бейл и Ибрахимович за Юнайтед

Бивши легенди на "червените дяволи" не пропускат да препоръчват играчи на ръководството на клуба. Так Пол Скоулс заявява пред Evening Standard, че Гарет Бейл би бил перфектен за бившия му клуб, а Петер Шмайхел заявява пред френския вестник L'Equipe, че Златан Ибрахимович би паснал отлично на клуба от Манчестър.

Слуховете около двамата играчи на Реал и ПСЖ не престават заради съобщенията, че те не се чувстват добре в сегашните си отбори. Ибра изяви недоволство от нивото на съдийството във френското първенство, а ако отборът му не постигне успехи в ШЛ, той може да е недоволен и от нивото на отбора си в Европа. Шмайхел смята, че това е отлична възможност за Юнайтед, като датчанинът сравнява шведския национал с Кантона и очаква евентуалното му привличане да има положителен ефект.

Пол Скоулс от своя страна счита, че Гарет Бейл би вдигнал класата на Червените Дяволи и би се наложил в отбора незабавно. Спекулациите около бъдещето на Бейл се засилват след като той получава солидна доза критики от капризните фенове и пресата в Испания. Стигна се до там, че след Ел Класико колата на уелсеца е била атакувана от ядосани фенове. Според Скоулс евентуално привличане на бившия играч на Тотнъм ще направи Юнайтед реални претенденти за титлата.

28.03.2015

Времето в някои футболни градове:
Weather London
Das Wetter Munich
El Tiempo Madrid
Il Meteo Turin